binnenspeeltuin

Verjaardag vieren binnenspeeltuin

In binnenspeeltuin Speelpoint kan je natuurlijk terecht om een feestje te organiseren! Bovendien zit je thuis dan met geen rommel! Dit kan voor allerhande gelegenheden zijn; een verjaardag, een goed rapport, vakantie, communie- en lentefeesten, omdat je iets verdiend hebt, ... Redenen genoeg!

Het is mogelijk om een verjaardagsfeestje te combineren met een game bowlen, Sportpoint Bowling beschikt over kinderbumpers en lichtgewicht bowlingballen, zo kunnen kinderen vanaf 5 jaar al perfect zelfstandig een spelletje bowlen!

Kom even langs en we bespreken de onvergetelijke verjaardag van uw kapoen.

PAKKET 1
Feesttafel met aan het hoofd de jarige met gepersonaliseerde onderlegger, frisdranken ŕ volonté voor elk kind, cadeautje voor de jarige, snoepje voor elk kind, ballon voor elk kind, inkom tot de speeltuin, gebruik van uw eigen food-kastje.

PAKKET 2
Feesttafel met aan het hoofd de jarige met gepersonaliseerde onderlegger, frisdranken ŕ volonté voor elk kind, cadeautje voor de jarige, snoepje voor elk kind, ballon voor elk kind, 3 bowlingspelletjes per kind, verhuur van de schoenen.

PAKKET 3
Feesttafel met aan het hoofd de jarige met gepersonaliseerde onderlegger, frisdranken ŕ volonté voor elk kind, cadeautje voor de jarige, snoepje voor elk kind, ballon voor elk kind, 1 bowlingspelletje per kind, verhuur van de schoenen, inkom tot de speeltuin, gebruik van uw eigen food-kastje.

Prijzen:

  • PAKKET 1 en 2: Voor 8 kinderen - 130,00€ (Per bijkomend kind 13€)
  • PAKKET 3: Voor 8 kinderen - 150,00€ (Per bijkomend kind 15€)